neděle 15. července 2012

Otevřený dopis pro všechny debilní page-adminy

V poslední době mě zaujalo chování adminů některých fanstránek na Facebooku. Jejich snažení o co největší počet liků a sharů pro jejich naprosto zbytečný skupiny (nebudu jmenovat, abych náhodou nezapříčinil ještě větší příliv ovcí) považuju za naprostý dno lidský morálky. Tím že lajkneš fotku zbídačenýho černouška mu přece kurva vůbec nepomůžeš (ikdyž chápu, že argumentace adminů je neprůstřelná). Jestli je ti ho fakt tak líto, tak mu pošli peníze, nebo jeď do Afriky postavit školu. Třeba jim tam budeš moct vysvětlit, co to ten tvůj lajk je.


Včera jsem viděl podobnej případ, kdy se admin ani nesnaží apelovat na pomoc dětem v Africe, ale svou přímočarostí (a zajímavou češtinou) se přiznává k pouhý obsesi palcema. Chápu, že chlapeček na fotce prochází něčím strašným, ale liky na facebooku jsou jen vynálezem generujícím číselný znázornění názoru stáda. Je to přesná definice pro Pop.


Na dalším screenu je holčička trpíci jakýmsi typem progerického syndromu. Opět oceňuju odvahu člověka na fotce, ale zaráží mě komentář. V tomto případě je adminka (to snad chlap nemůže napsat) buď neskutečnej pokrytec, a nebo totální sociopat. Už z evolučního hlediska se člověku jakákoli tělesná degenerace příčí. Hned pod fotkou vidíte 6326 (aktuálně k 8 tisícům) blbečků, co si lžou do kapsy. 

Admini všech stránek, jděte do prdele. Těmahle postama nevyřešíte ani hovno! A vy debílci, co s nima sdílite názor. Vás snad ani nekomentuju. Jste totiž stádo ovcí.



3 komentáře:

  1. Konečně! Konečně to někdo řek a já ted vím že nejsem sám co má tenhle názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tvém textu něco bude,ale ty se od nich vůbec nelišíš. Tato webovka je ta samá manipulace jako stránky na FB.Bůh ví jestli nejsi sám admin takové stránky a to věřím ,že jsi protože se o to už nějakej čas zajímám a ty vaše triky znám!

      Vymazat

Oblíbené příspěvky